Despre mine

Sunt un om care in fiecare secunda descopera, evolueaza, se transforma si trece de la o etapa la alta. Cred in Dumnezeu mai presus de orice! Si de aici pleaca totul. Intrebarile – cine sunt?, de unde vin?, care este motivul pentru care sunt asa si nu altfel?, ce am de facut aici? – m-au determinat sa caut, sa citesc, sa explorez si sa descopar acest domeniu al spiritualitatii.

Insa, dincolo de toate aceste framantari, ceea ce a reprezentat motorul cautarilor mele a fost un soc in plan personal. Soc care, pur si simplu, m-a smuls din zona de confort si m-a „fortat” sa caut explicatii pentru ceea ce mi se intampla prin carti, cursuri, initieri, oameni, maestrii si lucrul cu propria persoana. Am intrat intr-un program strict, de care ma tin de ani de zile, prin care rugaciunea si meditatia au devenit aer pentru mine.

La un moment dat mi s-a spus sa-mi contruiesc o relatie personala cu Dumnezeu. Mi-a placut foarte mult ideea si abia cand am pornit pe acest drum mi-am dat seama ca eu aveam deja acea relatie de cand eram copil, insa mi-am facut ghizi si prieteni in Sfinti, Arhangheli si Ingeri.

Prin fiecare pas, oricat de mic, ma apropii de ceea ce eu sunt cu adevarat, dincolo de „ambalaj”, iar Dumnezeu ma ghideaza intr-un mod care uneori e amuzant. Nu cred in intamplari sau coincidente, ci intr-un limbaj divin care se manifesta in moduri care mai de care mai nastrusnice.

Am inteles: sunt aici pentru a-mi reaminti, a invata, a creste, a darui, a iubi… Daca ai iubire, ai totul. E minunat sa o daruiesti, sa vezi cum se produce schimbarea in oameni, acel moment care ii intoarce la credinta, la speranta, la Dumnezeu.

Nu intamplator unul dintre citatele mele prefertate este: „Imprastie dragoste oriunde te duci. Sa nu lasi pe nimeni sa te intalneasca fara sa plece mai fericit.” (Maica Tereza)