Despre o carte: Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine (Dr. Eric Pearl)

the-reconnection-dr-eric-pearl

O carte pe care am citit-o intr-o seara: am pus mana pe ea si n-am putut sa o las pana n-am epuizat-o. O carte care m-a pus pe ganduri din multe puncte de vedere. Sunt perfect constienta ca exista oameni, multi, inca reticenti la tot ceea ce inseamna terapii energetice, insa ceea ce mi s-a parut exceptional la informatiile din aceasta carte este urmatorul fapt: oricine se poate vindeca!

Frumos scris, cu accente de umor, dar si prezentari ale unor cazuri concrete, asta cred ca mi-a placut cel mai mult. Dupa ce am citit cartea am cautat mai multe informatii despre Dr. Eric Pearl si am vazut ca desi in carte vorbeste despre aceasta tehnica, accesibila tuturor, totusi el tine cursuri si seminarii care costa foarte mult.

Traim in lumea asta in care vrem, nu vrem, avem nevoie de bani, insa cand faci ceva pentru ceilalti, cand ai un dar si vrei sa-l folosesti spre binele si ajutorarea celor din jur, faci in asa fel incat sa fie accesibil. Nu spun sa fie gratis, insa preturile par exagerate.

In alta ordine de idei, dupa ce am citit aceasta carte am intalnit o englezoaica care merge la seminariile acestea si foloseste aceasta tehnica pe pacientii sai si exact despre asta mi-a povestit, despre costurile mari, chiar si pentru Anglia.

Exista oameni care practica reconectarea in Romania si am preluat niste informatii pe care le puteti citi mai jos.

“Reconectarea reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin propria Reconectare se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.

In ce consta procesul Reconectarii

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul.

In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconectarea introduce noile «linii axiatonale», care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.”

 

“Vindecarea reconectiva, asa cum arata Dr. Eric Pearl, este o intoarcere la o stare optima de echilibru, integritate si vitalitate. Este o punte intre limitele percepute pe care le acceptam in vietile noastre si felul in care poate fi viata atunci cand ne atingem potentialul real.” (www.reconectarea.com)

In concluzie, recomand cartea. Este interesanta, imi plac exercitiile pe care le propune astfel incat fiecare individ sa exerseze si aceia care pot, sa simta. Insa, am reticente mari in ceea ce priveste faptul ca oricine foloseste aceasta metoda, printr-un hocus pocus devine vindecator.

Nu cred ca merge asa, ci lucrurile sunt mult mai complexe si tin de mai multi factori. Insa, repet in esenta este o carte buna si merita citita.

“Suntem pusi aici ca sa invatam lectii care sa ne faca suflete mai complete. Trebuie sa epuizam traiul pe acest plan, la acest nivel inainte sa fim pregatiti sa mergem la alt nivel. De aceea, unii oameni sunt suflete vechi, pe cand altii sunt suflete noi.”

(Dr. Eric Pearl)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *