Copiii Noului Pamant

De fiecare data cand ma gandesc la acesti copii, imi rade inima de bucurie si recunostinta pentru ca au ales sa vina aici, in lumea asta colorata, in care este atat de mult haos. Fie ca vorbim despre copiii indigo – deschizatorii de drumuri, cristal, curcubeu sau diamant, acestia sunt aici pentru a aduce ceva, pentru a a ajuta, incepand de la propriile familii, oameni cu care interactioneaza intr-un fel sau altul, si ajungand pana la nivel de Planeta.

Da, suntem intr-un plin razboi. Suna greu acest cuvant, dar asa vad lucrurile acum, un razboi intre bine si rau, intre lumina si intuneric, tare imi doresc sa reusim si sa urcam aceasta Planeta, s-o eliberam si sa evitam o resetare.

Acesti copii, de aceea sunt aici cu misiuni clare de a aduce cunoastere, unii prin arta, unii prin muzica, unii prin a sluji in Biserica, a fi terapeuti, vindecatori, a scrie si a indruma mase de oameni, a contribui la trezirea in masa iar altii chiar a fi in fruntea unor intitutii state. Totul tine de a-i lasa sa fie, asa cum sunt! A nu incerca a-i schimba pentru a se incadra in limitele socotite de societatea acesta ca fiind… normale.

Bucurati-va parinti care aveti asemenea prunci, luati-va pozitia de invatacel pentru ca al vostru copil este un maestru, un spirit batran intr-un trup firav prin intermediul caruia veti invata, veti creste si veti vedea viata, existenta cu alti ochi. Veti pretui tot ceea ce inseamna viata, veti dobandi respect pentru natura, Planeta si veti invata ca suntem un tot, ca adevarata putere consta in altceva, ca tot ceea ce conteaza este sa iubesti si atat!

 
Link-uri utile:

Despre copiii indigo, copiii de cristal si curcubeu

Despre copiii stelari

Despre cine sunt si ce vor copii indigo

Copiii ultimelor generatii: Copiii Stelari
https://ascension101.com/ro/awakening/39-diamond-children.html

http://www.argumentpress.ro/copiii-indigo-cristal-si-curcubeu-trei-generatii-si-trei-modele-energetice-care-sunt-dovada-concreta-evolutiei-spirituale/

http://elystar.ro/copiii-noului-mileniu-copiii-indigo-cristal-curcubeu/

http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/14278/copiii-curcubeu-sufletele-fara-karma.html

http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/14278/copiii-curcubeu-sufletele-fara-karma.html

http://www.astrocafe.ro/articole/copiii-curcubeu

https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/ATLANTIDA/copiii-indigo-cristal-curcubeu-ingeri-pamanteni-ingeri-intrupati

http://www.copii-indigo.ro/category/a-fi-indigo/

http://www.desprecopii.com/info-id-14344-nm-Copiii-de-Cristal.htm

http://esoterism.ro/ro/copilcristal.php

http://www.ursula-sandner.com/aure-de-aur-ingeri-umani-si-constiinta-multidimensionala/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *