Don Miguel – ruga catre Creator

Imi plac foarte mult rugaciunile scrise de catre Don Miguel Ruiz si mi-am propus sa citesc mai mult din ceea ce a scris.

Dar cine este Don Miguel Ruiz?

Don Miguel Ruiz s-a nascut intr-o familie de vindecatori si a fost crescut intr-o regiune rurala din Mexic de catre o mama curandera (vindecatoare) si de catre un bunic nagual (saman). Pe cand era copil, familia sa a crezut ca Miguel va continua mostenirea veche de secole, ducand mai departe traditia esoterica a vindecarii si a cunoasterii toltece. Furat insa de viata moderna, Miguel a urmat universitatea de medicina si a devenit chirurg. O experienta de moarte clinica i-a schimbat insa viata.

Intr-o noapte de la inceputul anilor ’70 el a adormit la volan si s-a trezit exact cand masina sa intra intr-un zid. Desi s-a grabit sa-si scoata cei doi prieteni din masina, Miguel isi aminteste ca nu se afla in corpul fizic cand a facut acest lucru.

Uluit de experienta, el a inceput o serie de practici intense de cunoastere de sine. S-a devotat in intregime practicii intelepciunii stravechi, a studiat alaturi de mama sa si si-a completat ucenicia alaturi de un puternic saman din desertul mexican. Bunicul sau, care intre timp murise, a continuat sa-l invete in visele sale. In traditia tolteca, nagualul este cel care il ghideaza pe ucenic catre eliberare. Don Miguel Ruiz este un nagual din linia Cavalerilor Vulturului, dedicandu-si astazi intreaga viata pentru a raspandi mai departe cunoasterea referitoare la stravechea traditie tolteca.

Carti publicate: „Arta de a iubi”, „Al cincilea legamant”, „Cele patru legaminte”

Rugaciune catre Creator de Don Miguel Ruiz

Ajuta-ma astazi, Creatorule, sa imi creez o poveste a vietii la fel de frumoasa ca si Creatia ta.

Incepând de astazi, ajuta-ma sa imi regasesc credinta in adevar, in vocea tacuta a integritatii mele. Ma rog tie, Doamne, sa iti manifesti iubirea prin minte, prin fiecare cuvant pe care il rostesc, prin fiecare actiune pe care o intreprind. Ajuta-ma sa transform fiecare activitate din viata mea intr-un ritual al iubirii si al bucuriei.

Ingaduie-mi sa folosesc iubirea ca material pentru crearea celei mai frumoase povesti despre Creatia ta. Doamne, astazi inima mea este plina de recunostinta pentru marele dar al vietii. Iti multumesc pentru ca mi-ai permis sa inteleg ca tu nu poti crea altceva decât perfectiunea. Fiind creat de tine, cred acum in propria mea perfectiune.

Doamne, ajuta-ma sa ma iubesc neconditionat, astfel incât sa imi pot impartasi iubirea cu alti oameni, cu toate formele de viata care traiesc pe aceasta planeta minunata. Ajuta-ma sa imi creez un vis al raiului, pentru fericirea eterna a umanitatii.

Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *