Rugaciunea cea buna (de Maestrul Omraam Mikhael Aivanho)

Doamne Dumnezeule, bunule nostru Tata din ceruri, care ne-ai daruit viata si sanatate pentru ca sa te adoram in bucurie.

Trimite-ne Spiritul Tau pentru a ne ocroti, a ne pazi de tot raul si de toate gandurile rele. Invata-ne sa implinim vointa Ta, sa sfintim Numele Tau, sa te slavim mereu. Sfinteste spiritul nostru, inalta inimile si mintile noastre, ca sa respectam poruncile si hotararile tale. Inspira-ne ganduri curate prin prezenta Ta Sfanta si condu-ne ca sa te putem sluji in bucurie. Binecuvinteaza viata pe care ti-o inchinam pentru binele suprem al fratilor nostri si al aproapelui nostru.

Ajuta-ne pe noi, vegheaza-ne, pentru ca sa crestem din ce in ce mai mult in fiecare zi, in intreaga cunoastere si intelepciune, ca sa ramanem in adevarul Tau. Indruma-ne, pentru ca tot ce intreprindem pentru Numele Tau Sfant, sa contribuie la infaptuirea Imparatiei Tale pe Pamant. Hraneste sufletele noastre cu painea cerurilor si umple-ne cu forta Ta pentru a putea reusi in viata. Si fiindca ne coplesesti cu toate binecuvintarile Tale, binevoieste si adauga iubirea Ta, ca sa ramana in veci legea noastra.

Caci a Ta este Imparatia, Puterea si Slava, in vecii vecilor. AMIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *