Doamne Dumnezeule, Tata ceresc

Doamne Dumnezeule, Tatal Ceresc, Creator Divin, Tata si Mama, si Fiu deopotriva, daca eu si familia mea, rudele mele, mosii si stramosii mei, Ti-au gresit tie de la Creatie si pana astazi te rog, Doamne, iarta-ma si iarta-i.

 
Doamne, te rog sterge, purifica, curata, vindeca, indeparteaza toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile si vibratiile negative, elibereaza-ma pe mine…………… (prenumele) de toate programele negative din trecut, transforma toate aceste programe si energii nedorite in lumina pura, din aceasta viata, din oricare dimensiune pana la esenta fiintei…………… (prenumele).

 
Te rog, Doamne, inlocuieste aceste programe negative trimise in lumina cu programe de iubire neconditionata, sanatate si vitalitate maxima, prosperitate, abundenta, iubire si armonie. Ma iert, ma iubesc, binecuvantez trecutul, prezentul si viitorul pe numele…………… Multumesc Doamne, asa este, asa va fi.

 

Cu palmele activate, se deseneaza toate simbolurile Reiki in sus pe cer si ne imaginam o piramida de lumina si in fata noastra desenam din nou toate simbolurile.

 
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh se curate tot ce e legat cu lumina si intuneric pe sarpele kundalini, suflet, destin, soarta, noroc, pe toate organele (creier, inima, plamani stomac etc.), pe sistemul venos, apa si pe toate fluidele (sange, limfa, lacrimi, orice lichid omenesc), pe oase si pe maduva osoasa, pe mainii si pe lucrurile mainii, pe picioare si drumuri, cale, destin, soarta si parti organe fluide, dejectii, scurgerii, spalaturi, de la oameni, animale, plante, vii sau decedate, nevii, tot ce e legat cu sufletul mortilor, pamant de la morminte, cenusa mortilor, ceara topita de la lumanarii, tot ce e facut pe lumanarii de botez de cununie, pe buricul copilului nou nascut, pe lumina lumanarii, pe lumina de candela, lumina din altar, obiecte sfinte din altar.

 
Se elibereaza toate spiritele si sufletele captive: umane, animale, vegetale, minerale, planetare, astrale, galactice, ingeresti, divine, sfinte, stelare, lunare, solare, toate elementele apa, aer, foc, pamant lemn, metal, gheata, plasma, eter, tot ce este al persoanei prin drept divin, forta vie, a spiritului, cu energia spirituala a lui sa se manifeste in viata lui……………, aici si acum ca este indreptatit sa le aiba prin nasterea pe acest pamant. AMIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *