Dezlegarea de juraminte

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj. Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat.

Iata cum puteti face acest lucru:

Aprindeti o candela si invocati ajutorul si prezenta Arhanghelului Raziel. Acesta va interveni si va dizolva toate juramintele facute in trecutul vostru dupa ce veti formula clar si ferm acest lucru.

Spuneti in gandul vostru sau cu voce:

Dezleg acum orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg acum orice legamant de celibat care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg acum orice legamant de sacrificiu de sine pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului..

Cer ca toate efectele acestor juraminte sa fie vindecate si anihilate pentru toata lumea implicata, in toate timpurile si in toate directiile! Amin

Sa va fie de folos! Doamne ajuta!

2 thoughts on “Dezlegarea de juraminte

  1. Buna, Dana,

    Formularea de mai sus este o compozitie personala sau ai preluat-o din sfera religioasa de la vreun duhovnic?

    As avea nevoie de macar o dovada a unei persoane care reusit sa-si resolve blocajele mentionate prin folosirea acestei rugaciuni.

    Solicit aceste lucruri deoarece in cazul meu se pare ca nu s-a rezolvat prin acest tip de metode si sunt condus de un profund interes de rezolvare.

    Multumesc

  2. Buna ziua cu privire la rugăciunea de dezlegarea jurămintelor care ar fi putut făcute de fiecare dintre noi eu pot să spun un singur lucru toate rugăciunile pe care le facem au o foarte mare putere deoarece tot ceea ce gândim cu o intensitate mare si credem căci cu adevărat ne vom vindeca asa se va întâmpla ne vom vindeca totul este o energie deosebit de puternică de pildă Dumnezeu ne-a dat o învățătură (la început a fost Cuvântul si Cuvântul era Dumnezeu la fel si cu minunile făcute de Însuși Domnul nostru Isus Hristos când vindeca pe bolnavi ii vindeca si le spunea credință ta te-a vindecat pe tine ) asa ca de fiecare dată când va gândiți să faceți ceva să vă gândiți foarte bine sau când spuneți ceva pentru că ceea ce gândiți sau spuneți va poate ridica la un nivel deosebit de innalt sau vă poate cobori în negura nu va hrăniți mintea și sufletul cu lucruri sagalnice ca atunci veți avea mari probleme si aveți tendința de a da vina pe aproapele vostru și nu este bine pentru voi.Sper ca ceea ce am scris aici să vă fie de folos sufletului și trupului.Dumnezeu să va binecuvinteze Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *